Aktuellt
GRATTIS SIR SKRUBBE!
Efter lång och trogen tjänst i över 20 år både här på Pressklubben samt som belgisk ölambassadör har vår barmästare, beer tender och belgiska ölguru
Middag med ölprovning 2 juni
Pressklubben bjuder in till 40-årsjubileum för Chouffe den 2 juni. Värd för tillställningen är Jens Skrubbe från pressklubben och Andrew Reed från Galatea med speciellt
TILQUIN FRUIT EXTRAVAGANZA
Torsdagen den 19 maj föräras Pressklubben ett specialevent signerad Pierre Tilquin och hans syrliga projekt Brasserie Tilquin. Detta evenemang går under epitetet EXTRAVAGANZA och har
Val-Dieu Meet and Greet
Torsdagen den 28 april har vi den stora äran att välkomna Val-Dieu till Pressklubben på en Meet and Greet. Vi kommer i samband med detta
Alla Hjärtans Dag
Låt kärleken spira och låt oss ta hand om resten! Denna kväll hyllar vi kärleken och erbjuder utöver vår ordinarie meny en specialkomponerad trerättersmeny.