Aktuellt

GRATTIS SIR SKRUBBE!

Efter lång och trogen tjänst i över 20 år både här på Pressklubben samt som belgisk ölambassadör har vår barmästare, beer tender och belgiska ölguru

LÄS MER

Middag med ölprovning 2 juni

Pressklubben bjuder in till 40-årsjubileum för Chouffe den 2 juni. Värd för tillställningen är Jens Skrubbe från pressklubben och Andrew Reed från Galatea med speciellt

LÄS MER

TILQUIN FRUIT EXTRAVAGANZA

Torsdagen den 19 maj föräras Pressklubben ett specialevent signerad Pierre Tilquin och hans syrliga projekt Brasserie Tilquin. Detta evenemang går under epitetet EXTRAVAGANZA och har

LÄS MER

Alla Hjärtans Dag

Låt kärleken spira och låt oss ta hand om resten! Denna kväll hyllar vi kärleken och erbjuder utöver vår ordinarie meny en specialkomponerad trerättersmeny.

LÄS MER