Aktuellt

Middag med ölprovning 2 juni
Pressklubben bjuder in till 40-årsjubileum för Chouffe den 2 juni. Värd för tillställningen är Jens Skrubbe från pressklubben och Andrew Reed från Galatea med speciellt

TILQUIN FRUIT EXTRAVAGANZA
Torsdagen den 19 maj föräras Pressklubben ett specialevent signerad Pierre Tilquin och hans syrliga projekt Brasserie Tilquin. Detta evenemang går under epitetet EXTRAVAGANZA och har

Sparrisveckor 3 Maj – 23 Juni
Nu är våren och säsongen för den vita sparrisen äntligen kommen! Det firar vi med att under sju veckor erbjuda färsk vit sparris tillagad på

Val-Dieu Meet and Greet
Torsdagen den 28 april har vi den stora äran att välkomna Val-Dieu till Pressklubben på en Meet and Greet. Vi kommer i samband med detta

Alla Hjärtans Dag
Låt kärleken spira och låt oss ta hand om resten! Denna kväll hyllar vi kärleken och erbjuder utöver vår ordinarie meny en specialkomponerad trerättersmeny.