Europeisk matkultur
Nyårssupé
Nu är bokningen öppen för årets nyårssupé!
Glöm stressen och förberedandet inför det nya årets ankomst och kom till oss. Vi kommer servera en spektakulär 7-rätterssupé med passande drycker därtill. Skäm bort er själva och tillbringa årets sista timmar med oss och goda vänner.
Ni kan välja mellan två sittningstider på Duvel Café, kl. 17:00 – 20:00 eller 20:30 – sent.
Vi kommer även ha en sittning i Pressklubben från klockan 20:30.
Öppettider under jul och nyår
Måndag 23/12 – StängtJulafton 24/12 – StängtJuldagen 25/12 – StängtAnnandagen 26/12 – 16:00-24:00Fredag 27/12 – 15:00-01:00Lördag 28/12 – 16:00-01:00Söndag 29/12 – StängtMåndag 30/12 – 16:00-23:00
Lunch
Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Sallad och nybakat bröd ingår. Allt smakfullt presenterat för såväl stora sällskap som små grupper, eller helt enkelt mol allena. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel efter maten.
Lunchen serveras vardagar mellan kl. 11:00-14:00.
Middag
På Pressklubben avnjuts mat inspirerad från de ledande ölkulturerna i Europa. Njut av svenska klassiker, Moules Frites eller moderna rätter. Passa på att kombinera er måltid med något gott från vårt enorma utbud av belgiskt öl. Pressklubben stoltserar med ca. 750 sorters öl, bara från Belgien!
Ölbaren
Stig in på Pressklubben och möt norra Europas största belgiska ölutbud. I detta Eldorado av brygder finns det något för alla smaker, alla humör och alla tillfällen.