Europeisk matkultur

Vi på Pressklubben har hämtat inspiration av de europeiska ölländernas matkulturer. Belgiskt, tyskt och brittiskt möter svenska klassiker. Som alltid följer vår meny den rådande säsongen med nya smaker. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.

Höstmeny

Nu serverar vi från vår säsongsanpassade höstmeny med smaker som hör säsongen till.

Läs mer

Lunch

Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Sallad, nybakat bröd och kaffe ingår. Allt smakfullt presenterat för såväl stora sällskap som små grupper, eller helt enkelt mol allena. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel.

Lunchen serveras vardagar mellan kl. 11:00-14:00.

Middag

På Pressklubben avnjuts mat inspirerad från de ledande ölkulturerna i Europa. Njut av svenska klassiker, Moules Frites eller moderna rätter. Passa på att kombinera er måltid med något gott från vårt enorma utbud av belgiskt öl. Pressklubben stoltserar med ca. 750 sorters öl, bara från Belgien!

Ölbaren

Stig in på Pressklubben och möt norra Europas största belgiska ölutbud. I detta Eldorado av brygder finns det något för alla smaker, alla humör och alla tillfällen.

Konferens

På Pressklubben kan ni boka in allt från stora som små konferenser, personliga intervjuer i något av våra bås eller en intim styrelsemiddag i vårt chambre séparée.